Skip to content

Haradinaj pritet nga të rinjt Pejanë: E mbështesin konceptin100% shtet

I nominuari për për kryeministër nga radhët e koalicionit AAK-PSD, Ramush Haradinaj ka mbajtur sot një takim me të rinjtë e Pejës, ku ka thënë se ata duan të kontribuojnë në epokën ku jetojnë.

Ai me këtë rast tha se fuqia e rinisë gjithmonë ka qenë promotore e përpjekjeve për liri e shtet.

“Sot, ata duan t’i kontribuojnë epokës të cilën e jetojnë, duke e fuqizuar me votë masive projektin tonë të përbashkët Kosovë qind për qind, me krijimin e mundësive për prosperitet ekonomik të vendit”, tha Haradinaj duke shtuar se rinia e Pejës është në mbështetje të plotë të konceptit 100% shtet.

Haradinaj ka mbajtur disa takime ditëve të fundit me të rinjt.

Ai ka premtuar se mandati i ri qeverisës do të jetë i fokusuar në zhvillimin ekonimik dhe gjenerimin e vendeve të reja të punës.