Skip to content

Lajme të rejat nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Qendrat e Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Oferta Jonë Për Kosovën.
Në Qendër Të Programit Tonë Janë 4 Shtylla:

Ky Program është baza për Kosovën e mbrojtur, të sigurtë, të paprekshme, të konsoliduar, të zhvilluar dhe integruar në familjen e shteteve demokratike!

Programi Zgjedhor i Aleancës 2021-2025

Ëndrra e gjeneratave të tëra ka qenë liria dhe pavarësia e Kosovës. 

Tashmë, është koha e rimëkëmbjes, zhvillimit, sigurisë dhe fuqizimit. Koha për të jetuar me dinjitet e siguri, me pasuri, begati dhe perspektivë. Kosova kërkon udhëheqje të re, dinamike, zhvillimore, kompetente, vendimmarrëse, të fuqishme, të pakompromis ndaj të këqijave dhe të palëkundshme për të mirën e qytetarit dhe të interesave të shtetit. 

Asgjë nuk na ndalë të punojmë për Kosovën. Askush nuk do të përjashtohet për të bërë diçka të mirë për Kosovën.

DUHET TË PUNOHET SHUMË PËR SHTETIN TONË!

Çdo kontribut i juaji për Aleancën e Ardhmërisë së Kosovës është kontribut jo vetëm për vetën tuaj por edhe për rrethin dhe shoqërin tonë, shtetin tonë të cilin ne duhet ta ndërtojmë me punë të pa lodhëshme.

Kontribo edhe ti, bëhu pjesë e AAK…

LAJMET E FUNDIT...

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë