fbpx
Haradinaj tregon për çka i tha një ambasadorgjerman “ky është një lajm i mirë”

Haradinaj tregon për çka i tha një ambasadorgjerman “ky është një lajm i mirë”

Kryeministri në detyrë dhe i nominuari i koalicionit AAK-PSD për kryeministër, Ramush Haradinaj në një takim me ndërmarrës dhe biznesmenë ka dhënë një detaj interesant.

Ai ka treguar për një takim me një ambasador gjerman, të cilit i kishte ardhur mirë kur në një takim kishin biseduar vetëm për ekonomi.

“Njëherë ka pas ardhë një ambasador gjerman në një takim me ne në zyre dhe pas një kohe tha ky është një lajm i mirë, fakti që nuk folëm për kurrgjë pos për ekonomi. Do të thotë Kosova veç ka hy në një etapë të re”, tha Haradinaj.

Prezantimi i programit qeverisës për ekonomi dhe zhvillim

Prezantimi i programit qeverisës për ekonomi dhe zhvillim

Posted by Ramush Haradinaj on Tuesday, September 17, 2019